Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Een groot deel van onze kledingaankopen zijn impulsaankopen. Natuurlijk scoor je regelmatig een nieuw shirtje of jeans voor het uitgaan, een nieuw overhemd voor je werk of een jurkje voor een feestje en dan is het goed deze shoppingtips te gebruiken om hier duurzame keuzes in te maken. Minder impulsief, maar je voelt je een stuk beter over je aankoop. Besef welke prijs kleding echt heeft. Kleding van een paar euro ligt wel in de winkel, maar kan eigenlijk helemaal niet op een eerlijke manier daarin terecht gekomen zijn. Je weet (bijna) zeker dat er geen rekening gehouden is met de mensen die het maken en de wereld om ons heen. Zulke kleding kan niet lekker zitten en je geen goed gevoel gevenů. Gebruik deze tips om kleding te vinden die altijd lekker voelt.